Petrus Business Consulting

Per Skovmand Rasmussen

Vores fokus er at sikre den enkelte og udvikle hele organisationen stressmæssigt samtidig med at effektiv drift tilgodeses.

På den ene side tænker vi strategisk, ledelsesmæssigt og organisatorisk med bundlinjeeffekten som et væsentligt succeskriterium. Vi arbejder med processer og værktøjer som er afstemt efter et fælles ledelsesmæssigt værdisæt.

På den anden side tænker vi på det enkelte menneske og dets helt unikke situation. Vi bruger en kosteffektiv kombination af undervisning, stressmålinger og individuelle samtaler.

Det værdsætter kunderne, der ofte bruger vores erfaringer og værktøjer over en årrække. Vi indgår i en åben og ærlig relation hvor vi siger tingene ligeud.

Min uddannelsesmæssige baggrund er civilingeniør i kemi og HD i afsætning, Executive Management Programme fra INSEAD, coachuddannelse, certificering i Garudas personprofiler og et to-årigt personligt udviklingsforløb.

Vores processer og værktøjer bygger på mine 25 års erfaring fra tekniske og kommercielle internationale lederstillinger i grupperne Ferrosan, Aarhus United, Central Soya og Solae.

Efter starten af Petrus Business Consulting i 2005 har vi arbejdet med mellemstore ejerledede virksomheder som Strato Ventilation og Climate Consult og med større virksomheder som GEA Process Engineering, Scanflavour og Schur Technology.